In de workshop Soep & Smeer ga ik je leren hoe je snel en makkelijk zelf een groentebouillon maakt, zonder gebruik te maken van pakjes, zakjes of blokjes. Gewoon met de spullen die je in huis hebt of restjes die je anders misschien weggooit. Je gaat ervaren hoe je eenvoudig je soep een heerlijke en diepe smaak geeft.
En vooral: hoe leuk dat is!
Want zeg nu zelf, wat is nu lekkerder en verwarmender dan een kom zelfgemaakte soep? Als starter, als tussendoortje of als maaltijd.
De workshop start met een korte uitleg, daarna ga je aan de slag, zodat je zelf zoveel mogelijk kunt leren en ervaren. Na het koken gaan we proeven van de Soep & Smeer. Aan het einde van de workshop krijg je de recepten mee, zodat je thuis verder kunt experimenteren en genieten!
KOOKWORKSHOP SOEP & SMEER
zondag 7 april
13:30 tot 17:00 uur
LOCATIE
Henks Pluktuin | Kerkpad 2 | Oosterbeek
KOSTEN €67,50
inclusief ingrediënten, receptenboekje, koffie/thee met iets lekkers
AANMELDEN?
Van harte welkom! Stuur een berichtje naar info@arjannekookt.nl
Het bekende beeld van inleggen in zoetzuur zijn de augurk en de courgette. Maar er is zoveel meer mogelijk en al deze mogelijkheden geven een verrijking aan je smaakpalet en een smaakverdieping in je maaltijd. Het is ook een leuke manier om dat wat je tijdens het koken overhoudt te verwerken om later te gebruiken.
Het is slechts een tipje van de sluier en ik hoop van harte dat je net zo enthousiast wordt als ik en veel zin krijgt om van alles uit te proberen! Laat je inspireren door de seizoenen en de overschotten.
Binnenkort staan de nieuwe workshopdata op deze site.
Arjanne Kookt | Utrechtseweg 246 | 6812 AN Arnhem | kvk: 55120245
fotografie: Arjanne Boekhout | Ruud Willems | Michiel van Druten
Arjanne Kookt
Utrechtseweg 246
6812AN Arnhem
kvk: 55120245